Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€ και μέχρι 5kg

Για το μέλι…

Για το μέλι…

Ένας απογευματινός καφές με την γιαγιά και ένα “αγοραστό ”, όπως λέει και εκείνη βάζο μέλι, έγιναν αφορμή για μια κουβέντα γύρω από το μέλι που είχα στα χέρια μου..
-Τι είναι αυτά που αγοράζετε μου λέει…Εγώ να σου κάνω μέλι!
-Ρε γιαγιά..Εσύ μέλι;
-Έλα να δεις , ο προπάππους σου είχε βραβείο για το μέλι του…Εμείς το φτιάχναμε.. Από Ιταλία έφερε μέλισσες , τόσο πολύ του άρεσε…Ξέρεις τι αξία έχει το μέλι το δικό μας;
Ναι μόνο εμείς… Μόνο τα δικά μας..


Όχι , όχι μόνο εμείς αλλά οι μικρές επιχειρήσεις , οι μικροί μελισσοκόμοι, αυτοί θα σου δώσουν μέλι με γεύση , χωρίς συντηρητικά και όλα αυτά που βάζουν μέσα σήμερα…Αυτοί που το μαζεύουν μόνοι τους που πασχίζουν, αυτοί που μπαίνουν μέσα στις μέλισσες και τις αγαπούν … Αυτοί θα σου δώσουν μέλι, όχι το σούπερ μάρκετ..
Έτσι λοιπόν με περιέργεια σκέφτηκα να δω πως το μέλι φτάνει στο βαζάκι άπλα και αγνά, με την βοήθεια μέσων πλέον που εξασφαλίζουν  συνθήκες υγιεινής..


Η τακτική των σούπερ μάρκετ, με τις χαμηλές τιμές και τα επεξεργασμένα – πολλές φορές και νοθευμένα – μέλια είναι πλέον γνωστή σε όλο το κόσμο.  Το μέλι θέλει πολύ προσοχή από που το αγοράζουμε. Οι βιομηχανίες θυσιάζουν πολλά στο βωμό του κέρδους και ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει. Η καλύτερη επιλογή που έχει να κάνει είναι να προμηθευτεί μέλι από ένα τοπικό μελισσοκόμο παραγωγό που εμπιστεύεται και να αποφύγει τυχών αγορές από πολυκατάστημα η αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ απλό!

[]
10% Έκπτωση


Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και κέρδισε κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σου αγορά! Επωφελήσου τώρα!
    ΕΓΓΡΑΦΗ