Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€ και μέχρι 5kg

Μεράκι τους η θάλασσα…

Μεράκι τους η θάλασσα…

Τρείς γενιές τώρα, βασική ασχολία της οικογένειας  Ταχλιαμπούρη είναι το εμπόριο φρέσκων ψαριών. Ο παππούς και ο πατέρας , άνοιξαν το πρώτο ιχθυοπωλείο στο νησί της Λέρου  και προμηθεύονταν πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια από τους ντόπιους ψαράδες.

Η Τρίτη γενιά πια αποφάσισε να διατηρήσει το ιχθυοπωλείο της οικογένειας μας αλλά και να αποκτήσουμε τη Βιοτεχνία Αλίπαστων Ψαριών με την επωνυμία ‘Λαλάς’. Συνεχίζουν  να προμηθεύονται όλη την πρώτη ύλη τους από τον τόπο τους, τη Λέρο,  όχι μόνο για να στηρίζουν την τοπική οικονομία, αλλά και γιατί πιστεύουν ότι τα ψάρια της θάλασσάς μας έχουν άλλη γεύση.

 

Το πάστωμα των ψαριών γίνεται με τον πιο παραδοσιακό τρόπο και η ωρίμανση των ψαριών είναι καθ’όλα φυσική, χωρίς να γίνεται καμία παρέμβαση  με κανένα άλλο μέσο.


Το καθάρισμά τους καθώς και η συσκευασία των προϊόντων, γίνεται με χειροποίητο τρόπο, σεβόμενοι όμως πάντα όλους τους κανόνες υγιεινής που τους έχουν υποδείξει οι ειδικοί, που κάθε χρόνο τους ελέγχουν και μας πιστοποιούν.


‘’ Έτσι ο παστός κολιός, ο γαύρος ο γουρλομάτης, μια ποικιλία που υπάρχει μόνο στα νερά μας , το μαρινάτο σκουμπρί και τα Λέρικα χταπόδια που γίνονται ξυδάτα, ήταν γεύσεις που μέχρι πρόσφατα μόνο εμείς γευόμασταν, αλλά πιστεύουμε πως αξίζει όλοι σας να γευτείτε.’’

[]
10% Έκπτωση


Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και κέρδισε κουπόνι έκπτωσης 10% για την πρώτη σου αγορά! Επωφελήσου τώρα!
    ΕΓΓΡΑΦΗ